FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN


ENTREE/KOSTEN

De toegang tot het festival kost in de voorverkoop 12,50 eu, incl. 2 consumptiemunten en een proefglas. Aan de kassa kost het 15 eu. Je kunt alle bieren proberen en genieten van de muziek.(parkeren is gratis)

Wil je bier proeven bij de brouwers of een hapje eten, dan betaal je met munten.

CONSUMPTIES

Bij de kassa koop je een startpakket voor 12,50 eu. Je krijgt dan 2 munten en het Bier en Meer proefglas. Bij de BOB-bar betaal je ook met munten. Kaarten voor de masterclass kun je kopen bij de infobalie. Kijk verder in de vraagbaak naar andere vragen antwoorden.

BETALEN

Op het festival kun je bij de kassa betalen met pin of contant geld. Creditcards worden niet geaccepteerd. Bankbiljetten van 100, 200 en 500 euro worden niet geaccepteerd. Al het eten en drinken betaal je met munten. Masterclasses betaal je met de pin of contant. Toiletten zijn gratis.

MUNTEN & GLAZEN

Op het festival betaal je met munten en proef je het bier in onze proefglazen (20cl). Munten en glazen zijn 2,50 euro. Munten worden niet retour genomen. Ook de glazen koop je. Je betaalt geen borg en zijn niet inwisselbaar. Kortom, een mooi souvenier voor thuis. Nieuw dit jaar zijn halve munten. Deze kun je niet kopen, maar wel terug krijgen als wisselmunt. De halve munten kun je gewoon gebruiken.

PARKEREN

Parkeren op het Bier en Meer Festival is gratis.

DEELNEMEN

Wil jij je aanmelden als brouwer, band of foodtruck? Stuur dan een mail met je naam en contactgegevens naar info@bierenmeer.nl

ETEN & DRINKEN

Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Ook gekochte cadeaupakketten bij de brouwers mogen niet genuttigd worden op het festivalterrein.

ALCOHOLVRIJ

Bij onze centrale bar kun je andere dranken kopen zoals koffie, thee, frisdrank, limonade en wijn. Ook schenken wij hier pils en alcoholvrij.

TOILETTEN

Toiletten zijn gratis.