DEELNEMERS

Deelnemende brouwerijen

Ook dit jaar hebben we een interessante lijst aan deelnemende bierbrouwers uit Noord- en Zuid-Holland. Zij brengen allemaal hun eigen biersmaken mee naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen waar het festival dit jaar gaat plaatsvinden. Deze locatie is geschikt voor de grootste evenementen in de regio. Alle faciliteiten van de Expo staan tot onze beschikking. En het maakt niet uit wat het weer gaat doen! Wij kunnen ons festival zowel binnen als buiten organiseren.


Speelhoek

Natuurlijk houden we ook rekening met kinderen. Bij de springkussens is er een oppas aanwezig die ervoor zorgen dat jouw kind veilig is. De kinderen gaan zich hier prima vermaken met een springkussen en meer. Jij als ouder kan altijd even langs gaan om je kind te bezoeken of als ze wat anders willen, kan je ze meenemen om een rondje te maken en daarna kunnen ze weer fijn verder spelen met alle andere kinderen die er zijn!

Bier en Meer Partners en Sponsoren

Sponsoren

Zonder hulp van sponsoren zou Bier en Meer helemaal niet kunnen bestaan. Gelukkig zijn er dan ook een hoop bedrijven die waarderen dat wij dit festival geheel vrijwilliger organiseren. Ze motiveren ons om er het maximale uit te halen en helpen ons door middel van financiële of materiële ondersteuning. Hierdoor kunnen wij een mooi evenement organiseren, de entreeprijs zo laag mogelijk houden en heel veel bezoekers een topdag te bezorgen.

Wil jij ons ook helpen door te sponsoren? Mail ons info@bierenmeer.nl