BIER EN MEER

Festival

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022 vindt het gezellige Bier en Meer festival Vijfhuizen weer plaats, maar nu op een nieuwe locatie! De Expo Haarlemmermeer (voormalig Floriade-gebouw).

Door samenwerking met Expo Haarlemmermeer beschikken wij vanaf deze 3e editie over een unieke locatie om het festival nóg beter neer te zetten. Met méér regionale craftbier brouwers en een mooi podium voor bier-gerelateerde aanbieders. Denk daarbij aan lokale food- en drankenaanbieders, begeleide proeverijen, enzovoort. Programma volgt. Kom proeven en genieten!

Goed bereikbaar

Parkeren is gratis bij dit gezellige bierfestival van de Haarlemmermeer en vér daarbuiten. De locatie is zeer goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Wanneer je van Station Haarlem of Hoofddorp komt, dien je buslijn 300 te nemen richting Zuidtangent. Stap vervolgens uit bij de halte “Expo Haarlemmermeer”. Vanaf de halte is het nog 100 meter lopen naar Expo Haarlemmermeer. Bus 300 vertrekt iedere 8 à 9 minuten.
18 juni

VRIJDAG 17 JUNI

16:00 - 23:00 UUR - KICKOFF VRIJMIBO

Op vrijdag beginnen we om 16.00 uur met de grootste vrijmibo van de Haarlemmermeer. Een mooie gelegenheid om andere mensen uit het bedrijfsleven van de Haarlemmermeer te ontmoeten. Veel bedrijven uit de buurt zullen aanwezig zijn en jij kan met jouw hele team ook erbij zijn. Stuur ons een mail en reserveer een plek voor je hele team! Mail ons via info@bierenmeer.nl. Naast een veelvoud aan lekkere bieren kun je ook terecht voor een heerlijke professioneel bereide burger, pulled pork, patatjes en meer.

Kinderen zijn ook welkom, we hebben springkussens met oppas.

- Vrijmibo vanaf 16:00 uur(Iedereen is welkom)
- The Beertenders "Bier & spijs" 1 - 19:00 - 20:00 uur (vvk €15,- /binnen 6 munten)
- Springkussens met oppas
ticket 17

ZATERDAG 18 JUNI

13:00 - 23:00 UUR - LIVE MUZIEK

Zaterdag is de ideale dag om langs te komen. Neem gerust al je vrienden, familie en kennissen mee. We gaan er een topdag van maken met allemaal leuke activiteiten, gepaard met entertainment. De aanwezige artiesten zullen zorgen voor aangename achtergrondmuziek. Op deze zaterdag hebben de kinderen ook een plek. Neem ze dus rustig mee. Wij hebben springkussens staan en begeleid toezicht is aanwezig zodat jij zonder zorgen een lekker drankje en een hapje kunt doen op dit geweldige event!

- The Beertenders "Bier & spijs" 1 - 15:30 - 16:30 uur (vvk €15,- /binnen 6 munten)
- The Beertenders "Wereld van de IPA's" 2 - 17:00 - 18:00 uur (vvk €15,- /binnen 6 munten)
- Springkussens met oppas
- live muziek
bier7
bier6
bier9
bier11
bier10
bier5